Purina logo

Nia en Tammy

 • Nia en Tammy
 • Nia en Tammy
 • Nia en Tammy
 • Nia en Tammy

  Nia en Tammy zijn beste vriendinnen en samen zoeken ze een eigen huisje.

  Beide kijken graag eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom in een nieuwe omgeving.

  Zodra Nia je vertrouwd is ze een echte knuffelkont die graag geaaid wilt worden en soms mee komt doen met spelen, haar favoriete speeltje is een hengeltje met een balletje eraan.

  Ze ligt graag in een bench om een dutje te doen en wat ook haar favoriete plekje is om te liggen is in een krabton of in een hangmatje van een krabpaal. Nia houd van rust in huis dus zoekt graag de rustige plekjes op. Nia is geboren op 20-5-2020

  Tammy heeft voordat ze bij ons kwam waarschijnlijk het een en ander meegemaakt waardoor echt fysiek contact lastig is voor haar, ze wil niet geaaid worden.

  Wel wil ze heel graag met je spelen met een hengeltje en daar kan ze zo in op gaan dat je haar dan soms een aaitje kan geven. Totdat ze het door heeft en dan gaat ze weg, maar daar is Tammy zeker niet minder om en mag ze er zijn zoals ze is.

  Ook al schrikt ze van je hand, ze doet je niets, ze blaast en gromt niet!

  Tammy komt ook graag op de bank liggen maar wel op een afstandje van je.

  Tammy is geboren op 1-8-2020

  Tammy en Nia zijn uiteraard gesteriliseerd, geënt en gechipt. Het adoptiebedrag voor hen samen bedraagt € 250,00.

  Staat hun gouden mandje bij jou? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving