Purina logo

Onion

 • Onion
 • Onion

  Een echte zwerver die steeds grotere stappen maakt. Des te meer prikkels er zijn, des te meer moeite hij heeft om hier mee om te gaan.

  Met rust wordt hij dagelijks rustig begeleidt door onze socialiseerders en er komt steeds meer kat om de hoek kijken. Geinteresseerd en alert kijkt hij toe hoe er met andere katten wordt gespeeld, zichzelf helemaal blootstellen naar buiten toe. Hij voelt zich met de dag veiliger.

  Er zal veel tijd in hem gestoken moeten worden en het uiteindelijke resultaat zal het helemaal goed maken.

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving