Purina logo

Syra

 • Syra
 • Syra
 • Syra

  Jong, rebels, maar bovenal altijd vrolijk en vol energie. Vanaf het begin was Syra niet in staat al haar energie te uiten en op den duur werd dit volledig ingezet richting de andere bewegende objecten in de kennel: katten. Vanaf haar kant is het vooral speelsheid en onervarenheid, maar doordat de andere katten erg gemeen reageerde is het een no-go voor haar.

   

  Uit haar hartecho van Februari 2022 is gebleken dat haar hartprobleem verergerd is. Ze krijgt nu andere medicatie voor de rest van haar leven om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden. Er is een kans dat ze goed oud kan worden, ook dat ze niet oud wordt. Het is lastig te zeggen.

   

  Wat houdt de nazorg in?
  Een kwart pilletje per dag; een hartecho elk half jaar. Maar vooral heel veel liefde speelplezier!!!

  Omdat ze nog zo jong, speels en bovenal enorm levendig is kijken we hier hoopvol tegenaan. Wij gunnen Syra de beste kans op een goede toekomst en dit is alleen mogelijk in een gouden mand.

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving