Purina logo

Diva

 • Diva
 • Diva
 • Diva

  De enige echte Diva die je ooit nodig zal hebben. In alles wat ze doet en laat komt een diva naar boven. Ze is teder, aanhankelijk en bovenal verzot op alles wat in de verste verte lijkt op eten. Daar ligt ook haar probleem. Iemand zal op haar gewicht moeten letten, want zelf doet ze dat niet.

   

  Haar gewicht was ook aanleiding voor wat pijnagressie. De vorige eigenaar durfde niet meer naar binnen omdat ze agressief werd. Zolang ze afvalt en goed op gewicht zal zijn, is dit geen probleem. Dan heb je een voortreffelijk lieve, rustige knuffel in huis. Omdat ze nog ontzettend speels is en ook graag aan de wandel gaat, zal dit niet heel lastig zijn.

   

  Diva zoekt haar soulmate, iemand die verder kan kijken dan haar figuur en haar neemt voor wat ze echt is; om op te eten.

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving