Purina logo

Rosie

 • Rosie
 • Rosie
 • Rosie
 • Rosie

  Lieve Rosie is gevonden in het buitengebied, aan haar buikje was duidelijk te zien dat ze kittens had groot gebracht. Arme Rosie, zelf net een jaar en dan al moeder. Rosie heeft een beschadigd oogje, het lijkt alsof ze een oogje mist maar het oogje zit er nog wel, het ligt alleen heel diep. De dierenarts heeft het oogje meerdere malen bekeken maar het is verder rustig en kan gewoon blijven zitten.

   

  Rosie is echt een superlief meisje, ze is gek op knuffelen en het maakt haar niet uit hoe, met Rosie kan je alle kanten op, op z'n kop, op z'n zij of gewoon rechtop, als er maar geknuffeld wordt :) Omdat Rosie erg jong is, is zij natuurlijk ook nog erg speels, ze kan zichzelf uren vermaken met een muis of lege doos. Rosie gaat prima om met andere katten, met honden is niet bekend bij ons.

   

  Wie heeft het gezellige huisje staan waar Rosie naar op zoek is ?

   

  Rosie is gesteriliseerd, geent en gechipt. Het adoptiebedrag bedraagt € 100,00

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving