Purina logo

Jay en Noodle

 • Jay en Noodle
 • Jay en Noodle
 • Jay en Noodle
 • Jay en Noodle

  Jay en Noodle stellen zichzelf graag voor:

   

  Mijn naam is Jay, een mooie rode kater en ik ben net een half jaartje oud. Ze hebben mij gevonden vlakbij een grote schuur waar ik mijn eten en drinken altijd wel wist te vinden. Ik heb daar nooit veel contact gehad met mensen maar ik leer er nu steeds beter mee om te gaan. 

  Ik ben nog wel wat terughoudend maar je kunt me in de ochtend altijd wel paaien met een lekker stukje ham of een klein stukje kaas. Dat eet ik gewoon uit je hand. Als ik lekker aan het eten ben, wil ik me al wel laten aaien. Oppakken ben ik nog niet zo’n fan van en ik zou het fijn vinden als je dat respecteert. Natuurlijk mag je dat met me oefenen maar dan wil ik je wel eerst wat beter kennen. 

  Ik kom altijd wel naar je toe als ik toe ben aan een beetje extra aandacht. Mijn gastgezin denkt dat ik er wel klaar voor ben om te verhuizen naar een gouden mandje en dat doe ik dan graag met mijn zusje Noodle

  Het liefste zou ik in een rustig gezin terechtkomen. Ondanks dat ik in het gastgezin behoorlijk wat drukte gewend ben; ze hebben daar 4 kinderen en een teckel, zou het voor mij denk ik fijner zijn als er wat meer rust is. Dan kan ik wat wennen en je sneller, ook wat beter leren kennen. 

  Wat oudere kinderen geen bezwaar hoor maar dan moet je me wel beloven dat ze me op mijn eigen tempo kennis laten maken.

  Voor het geval je het nog niet wist; ik ben al 2x ingeënt, ik heb een chip en ben gecastreerd. Het staat allemaal netjes in mijn paspoort. Kom je kennis maken?

   

  Mijn naam is Noodle, een knappe jongedame van 6 maanden met het kenmerkende “schildpad” motief.

  Ook ik ben bij het gastgezin terecht gekomen nadat ze me hebben gevonden vlakbij een grote schuur waar ik mijn kostje wel bij elkaar wist te scharrelen. Contact met mensen probeerde ik daar altijd te vermijden en het is dus ook nog steeds een beetje wennen in het gastgezin. Ik heb wel de rust gevonden om mezelf aan het huiselijke leven over te geven en te relaxen wanneer ik een lekker plekje heb gevonden. Dat ik nog wat terughoudend ben moet je me, gezien mijn geschiedenis, maar even vergeven; ik werk eraan. 

  Als jullie dat kunnen respecteren, laat ik me al aaien wanneer ik in mijn mandje of op de krabpaal lig. In de ochtend laat ik me net als mijn broertje Jay graag verleiden met wat lekkers, een stukje ham of een klein plakje kaas..hmmmmm heerlijk! Ik ben nog geen fan van oppakken maar wat niet is, kan nog komen want ik ben nog jong genoeg om van alles te leren. Spelenderwijs leer ik je wel te vertrouwen. Heb je al een laserlampje in huis? Die vinden Jay en ik namelijk superleuk!

  Het liefste zou ik in een rustig gezin terechtkomen. Ondanks dat ik in het gastgezin behoorlijk wat drukte gewend ben; ze hebben daar 4 kinderen en een teckel, zou het voor mij denk ik fijner zijn als er wat meer rust is. Dan kan ik wat wennen en je sneller, ook wat beter leren kennen. Wat oudere kinderen geen bezwaar hoor maar dan moet je me wel beloven dat ze me op mijn eigen tempo kennis laten maken. Samen met mijn broertje Jay, kom ik jullie levens met veel plezier opleuken.

  Voor het geval je het nog niet wist; ik ben al 2x ingeënt, ik heb een chip en ben gesteriliseerd. Het staat allemaal netjes in mijn paspoort. Kom je kennis maken?

   

  We horen graag van je via [email protected]

  Het adoptiebedrag voor Noodle en Jay bedraagt € 250,00

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving