Purina logo

Nala en Lady

 • Nala en Lady
 • Nala en Lady
 • Nala en Lady
 • Nala en Lady

  Nala is een schuw katje, die veel de kat uit de boom kijkt, ze houd er niet van om opgetild te worden, dan word ze bang. Ze zal je eerst goed moeten vetrouwen voor ze bij je in de buurt wilt komen, ze houd erg van met een hengeltje spelen, ze wilt graag met haar zus Lady verhuizen.

  Lady, houd erg van knuffelen, als ze je vertrouwd zal ze ook bij je op schoot komen liggen of naast je. Lady is een rustig katje die op zijn tijd wel even gaat spelen maar van aandacht geniet ze het meest.

  Ze zijn gesteriliseerd,  geënt en gechipt.  

   

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving