Purina logo

Mientje

 • Mientje
 • Mientje
 • Mientje

  Hallo allemaal

  Ik ben Mientje. Eigenlijk heet ik Jasmine, maar ik vind Mientje zelf wel heel leuk klinken.
  Ik ben 4 jaar geleden geboren in Griekenland.
  Toen ze me vonden had ik heel erg ontstoken oogjes en dat had al zoveel schade aangericht dat het niet meer te genezen was.
  Daarom zie ik nu niet meer zo goed en heb ik vaak een traanoogje omdat van dat oogje de traanbuis verstopt zit.
  Ik heb er geen last van hoor en kan er prima oud mee worden, maar ik moet dus wel binnen blijven of op een afgeschermd balkon of in een afgeschermde tuin.Het is buiten anders echt te gevaarlijk voor mij.

  Als je me ziet lopen dan zie je wel dat ik voorzichtig kijk waar ik mijn voetjes neer kan zetten, maar als er bv een vlieg voorbij komt dan kan ik die ineens pakken, dus die zie ik wel.
  Ondanks dat ik niet zo goed zie ben ik wel heel nieuwsgierig en ondernemend.
  Ik houd goed in de gaten wat mijn pleegvrouwtje allemaal doet en houd haar graag gezelschap. Gezellig samen koken en zo. Soms ook samen eten, al moet ik wel eerlijk zeggen dat het initiatief daarvan meestal van mij uit komt.
  Ik ben er gewoon graag bij.

  Verder ben ik best rustig, geen druktemaker. Op z'n tijd een beetje spelen, beetje slapen en vooral graag heel veel knuffelen.
  Ik zoek een huisje waar geen andere dieren wonen en geen kleine kinderen. Dat zou te onrustig zijn voor mij omdat ik het dan allemaal niet zo goed kan overzien, letterlijk dus.

  Wil je graag kennis met me maken en kijken of we een klik hebben samen?
  Mail dan naar [email protected]
  Ik ben gesteriliseerd, gechipt en ingeënt.
  Het adoptiebedrag is 125,- euro

  Hopelijk tot gauw!
  Liefs Mientje

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving