Purina logo

Droppie en Lily

 • Droppie en Lily
 • Droppie en Lily
 • Droppie en Lily
 • Droppie en Lily

  Droppie, houd er van om met je veters te spelen, hij houd er ook van om veel te klimmen, en te rennen, maar lekker even tegen je aan liggen of in een lekker mandje houd hij ook wel van, hij speelt veel met vriendinnetje Lily.

  Lily, vraagt veel om aandacht door naar je te miauwen, Lily komt dan ook graag even bij je op schoot liggen of om even in je nek te klimmen, ze is een rustiger katje tegenover Droppie, maar dat bederft de pret niet tussen die 2, ze liggen vaak samen in een mandje.

  Ze zijn gecastreerd/ gesteriliseerd, geënt en gechipt. Het adoptiebedrag voor hen samen bedraagt € 250,00

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving