Purina logo
Gemaakt op : 30/10/2022

Iwan en Roedy

 • Iwan en Roedy
 • Iwan en Roedy
 • Iwan en Roedy
 • Iwan en Roedy

  Wij zijn Iwan (zwart met een ienieminie wit pluisje op de borst) en Roedy en we helemaal klaar om te verhuizen naar een huisje waar we voor altijd geliefd worden.
  Zo is ons leven helaas niet gestart in juli van dit jaar. We zijn uit een vervuilde woning gehaald en bij een gastgezin terecht gekomen waar we kinden wennen aan een beter leven met goede zorgen. We zijn nu bijna 4 maanden oud en toe aan een gouden mandje.

  2 leuke broertjes die het heel leuk met elkaar hebben en inmiddels ook al kunnen genieten van aanraken en aaien. Ze zijn heel relaxt maar af en toe nog wat terughoudend wanneer er iets onverwachts gebeurt. Spelen kunnen ze volop met speelgoedmuisjes of alles wat rolt en beweegt. Roedy houdt van pennen om op te tillen en rond te slepen. Krabtonnen of palen vinden ze heerlijk om in te klimmen.

  Komen jullie gauw kennismaken? We horen graag van je via een mailtje naar [email protected]

  Iwan en Roedy zijn geënt, gechipt en gecastreerd en in bezit van een paspoort.

  Het adoptiebedrag € 250,-

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving