Purina logo
Gemaakt op : 23/10/2022

Quint

 • Quint
 • Quint
 • Quint

  Quint is een vrolijke en sociale kater. Echter is hij eerder geadopteerd geweest door mensen die uiteindelijk toch geen band met Quint hadden en is hij na 6 maanden teruggekomen naar het gastgezin. In het gastgezin worden geen enkele problemen geconstateerd en wordt Quint gezien als een van de makkelijkste opvangkatten die aanwezig zijn. Quint houdt van veel aandacht en van veel eten. In het vorige adoptiegezin heeft Quint veel te veel eten gekregen en is nu dus veel te geconditioneerd op voeding. In het nieuwe gezin moet er dan ook rekening gehouden worden dat Quint niet teveel te eten krijgt. Hij vindt het heerlijk om aangehaald en gekamd te worden. Daarnaast speelt hij veel met de andere aanwezige katten in huis. We zoeken een thuis waar hij samen met een andere kat kan worden geplaatst (bijvoorbeeld Sem of Tommie) of een thuis waar al een kat aanwezig is.

  Quint is geboren in april 2021. Hij is ontwormd, gevaccineerd, gechipt en gecastreerd. Hij verblijft bij een gastgezin in Limburg.

  Voor meer informatie over Quint en eventuele adoptie zien we uw reactie graag tegemoet.

  Stichting De Kattenhulpdienst


  6114 Susteren

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving