Purina logo
Gemaakt op : 19/09/2022

Luna en Beertje

 • Luna en Beertje
 • Luna en Beertje
 • Luna en Beertje
 • Luna en Beertje

  Luna en Beertje zoeken samen een huisje:
  Ze zijn geboren in mei 2022

  We beginnen met Luna,
  Luna is een lief aanhankelijk poesje. Ze heeft wel eventjes de tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen. Maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen is ze één en al liefde! 
  Ze trekt zich makkelijk naar één persoon toe. Ze is dol op kinderen, honden en op spelen met haar vriendin Beertje.

  Dan hebben we Beertje,
  Waar haar vriendin Luna wat meer de kat uit de boom kijkt is Beertje veel sneller gewend en zal makkelijk naar je toe komen. Ook onbekenden geeft ze graag wat aandacht. Ze ligt graag naast je te slapen en vaak nog liever op schoot dan ernaast. Ook vind ze het heerlijk om je te wassen. 

  Beiden zijn erg speels en ravotten erop los. Verder vinden ze het prima om opgetild te worden. Andere huisdieren en kinderen zijn ze gewend.

  Kom je kennismaken met deze lieve meiden? Mail dan naar [email protected] 

  De meisjes zijn natuurlijk gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. De adoptiekosten voor samen €250.

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving