Purina logo
Gemaakt op : 08/09/2022

Donna en Houdini

 • Donna en Houdini
 • Donna en Houdini
 • Donna en Houdini
 • Donna en Houdini

  Hoi! Ik ben Donna, mama van Harvey en Houdini.
  Eind juli zijn we aan de rand van een bos in een kooi met voer gelopen. Even heel spannend voor ons maar al heel snel zaten we in een vijfsterren-appartement met onbeperkt brokjes, altijd schoon water en twee keer per dag natvoer.
  En het allerbelangrijkste, we waren veilig!

  Top geregeld dus. We hebben alle tijd gekregen om een beetje aan te komen, want ik ben al niet groot en mijn kittens waren best mager.
  Ik heb als mama ontzettend mijn best gedaan, maar ik ben zelf nog heel jong, veel te jong om kleintjes te hebben.
  De mensen schatten dat ik zelf nog geen jaar oud ben en mijn grut is van begin juni.

  Inmiddels zijn we alledrie geholpen, zodat we geen kleine katjes meer kunnen maken of krijgen. Ook zijn we gevaccineerd en gechipt. Nu mogen we op zoek naar onze mand van diamant.
  Volgens onze pleegmama ben ik een heel lief, zachtaardig poesje met een heel hoge sorry-dat-ik-besta factor. Zodra je me aait gaat mijn rug vanzelf omhoog, ik vind dat gekriebel heerlijk en als ik je vertrouw zal ik je rijkelijk belonen met kopjes en knuffeltjes.

  Houdini is mijn dochter. Ze heeft een schitterend grijs vachtje met een heel lange witte sok aan één kant. Ze kan zich heel goed verstoppen en in kleine hoekjes kruipen, vandaar haar naam. Langzaam maar zeker vertrouwt ze mensen meer en wordt het wegkruipen minder. En stiekem vindt ze geaaid worden fijn, dan gaat haar motortje lopen. Maar oppakken vindt ze stom. Ze is echt mijn kleine meisje, we liggen heel vaak samen op de vensterbank naar buiten te kijken. Dicht tegen elkaar aan en als ze de kans krijgt ligt ze bovenop me. Dat gaat nu nog, maar als ze groter wordt moet ze maar naast me komen liggen. We willen wel heel graag samen verhuizen....

  Op termijn zouden we graag van de buitenlucht genieten, het liefst in een beschermde omgeving. Een balkon is al prima hoor, het hoeft geen landgoed te zijn.
  Als je nou iemand kent (of misschien zelf wel bent) die met ons wil spelen en voor ons wil zorgen, in ruil voor heel veel kopjes, neem je dan contact op met Stichting Zwerfkat Boxtel? We willen heel graag kennismaken!

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving